12.2.2015 smo v Unionski dvorani Grand hotela Union izvedli edinstven dogodek v slovenskem prostoru - Modno revijo otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami. 

Zvezde večera so bili naši otroci, mladostniki s posebnimi potrebami - zasijali so v najlepši luči in nam prepričljivo pokazali, zakaj so posebni, zakaj so naši junaki.

Posebno srčen glasbeni in plesni pečat so nam podarili glasbeni izvajalci Slavko Ivančič, Lado Leskovar, Lara Jankovič, Tanja Zajc Zupan in Teja Saksida, Werner, Gušti in Nina, Policijski orkster in Matjaž Mrak, Gal Gjurin ter finalista šova Slovenija ima talent - Barbara in Klemen (ples na vozičku).

Brigita Šuler je, žal, zbolela in bila z nami "na daljavo" - duet, ki bi ga naj zapela skupaj z našim Filipom Jagodičem, je odpel Filip sam, s spremljavo posnetka Brigitinega petja. S čudovitim angelskim petjem je Filip ta "virtualni" duet izpeljal preprosto vrhunsko in ganljivo.

 Nekaj vtisov, izjav nastopajočih:

»Bilo nama je v največje veselje. Res je nujno, da se vaša ideja razvije v slovenskem prostoru … Dogodek je bil res čudovit. … Še enkrat hvala za odlično izkušnjo in fenomenalen večer v vaši družbi.«  - Barbara Šamperl & Klemen Pirman (ples na vozičku)

»Ena najlepših dobrodelnih prireditev, na katerih sem imel čast nastopati … in še enkrat hvala za povabilo na tako lepo in prijetno prireditev. Resnično upamo, da smo dodali kamenček v mozaik na poti do boljše prihodnosti za otroke!«Matjaž Mrak s Policijskim orkestrom

»Še enkrat hvala vsem, da ste/smo bili lahko del tega lepega in iskrenega dogodka. Sporočilo potuje naprej!«  - Gal Gjurin

 » … se zahvaljujem tudi jaz vam, da sem lahko naredila nekaj dobrega in lepega. Zahvaljujem se tudi, da ste in se trudite!«- Lara Jankovič

» HVALA VAM … tale pesem je za Vas....in za sončke, ki sem jih spoznal včeraj ... Res velika hvala vsem skrbnim in predanim mamicam, ki dajejo cele sebe za svoje otroke .. Včeraj je bilo tam eno veliko srce in ljubezen..ZA DRUGI DOM.« - Werner

»Hvala za prelep večer …« - Teja Saksda

... ter nezapisane, a izrečene osebno, ob stiskih rok ... hvala in z najlešimi željami za DRUGI DOM seveda tudi Tanja Zajc Zupan, Slavko Ivančič in Lado Leskovar. Tudi nam je bilo v čast.

Brigita ŠULER (zaradi bolezni odsotna, duet z njo je na matrico sam odpel naš Filip), pa je po poslušanju posnetka zapisala:

"Bravo, Filip, to je največji poklon moji glasbi! Popolnoma ganjena sem. Da lahko mlad pevec tako čudovito, intonančno točno, super postavljen drugi glas, tako čustveno odpoje z mano v duetu. Brez besed sem in upam, da bova kmalu imela spet (tokrat zares oba v živo) priložnost zapeti skupaj ...".

Bilo je izjemno, srčno, sporočilno in prav gotovo nepozabno. Hvala.

hvalaDD

 

Prireditev so nam pomagali organizirati in izvesti:

 

CAT1
fotim ok
Silveco ST fotografijadizajn s.Oliver pantone 200 sazas logo Medigo
  europlakat1 MOL1 musicle miilk manekeni1  
         
Vsebinska zasnova spletne strani: DARJA MERKLIN